Menüü
Filtreeri rehve

Yleisehdot

Sivustolla esitetyt tuotteiden hinnat

Kaikki Reff.ee verkkokaupassa esiteltyjen tuotteiden myyntihinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Ostaminen ja tuotteista maksaminen
Voitte valita Reff.ee verkkokaupasta ajoneuvolle sopivat renkaat ja lisätä ne ostoskoriin.
Reff.ee verkkokaupasta voi ostaa vähintään yhden ja enintään 60 rengasta.
Tavaran voi maksaa pankkisiirrolla, Visa-kortilla, Mastercardilla ja Google Pay, Apple Pay -maksujärjestelmällä.
Kun raha on kertynyt Reff OÜ:n tilille, lähetämme tilatut renkaat DPD (Suomessa Postnord, Itella)- tai Schenker- kotiinkuljetuspalvelua käyttäen Teidän osoitteeseen.
Mikäli Teillä on oston suorittamisen yhteydessä kysymyksiä, ottakaa yhteys asiakastukeen reff@reff.ee.

Tuotteiden saatavuus/toimitusaika
Reff.ee tuotevalikoimaan kuuluu yli 25 valmistajan,yli 150 erilaista tuotetta ja yli kymmenen tuhatta renkasta. Renkaiden valikoima on riittävän laaja tuotteiden saatavuuden takaamiseen.
Reff.ee e-kaupassa esiteltyjen tuotteiden toimitusaika Viron sisällä on 1-2 arkipäivää.

Tuotteiden toimitus
Reff.ee verkkokaupassa myytävien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 2-5 arkipäivää.
Renkaat toimittaa Postnord/Itella-kotiinkuljetus.
Kuljetusmaksu henkilöauton, maasturin ja pakettiauton renkaiden toimituksesta on:
•2 rengasta, 19 €
•4 rengasta, 19 €

Kuorma-auton renkaat:
1 Lava 95€+alv  (Helsinki, Espoo, Vantaa)
1 Lava 100€+alv (Tampere, Turku)
1 Lava 105€+alv Muu Suomi

Renkaat toimitetaan asiakkaan ilmoitettuun osoitteeseen Reff.ee valtuutettua kotiinkuljetuspalvelua käyttämällä. (DPD, Postnord, Schenker).
Kuljetuskustannukset
Kuljetusmaksu henkilöauton, maasturin ja pakettiauton renkaiden toimituksesta Viron sisällä on yhdestä renkaasta 6 €, kahdesta renkaasta 3,84€ neljästä renkaasta, ilmainen kuljetus.
Kuljetuskustannuksista kuorma-auton renkaan toimituksen yhteydessä Viron sisällä on sovittava erikseen.

Tuotteen palautusoikeus 14 päivän sisällä
Asiakkaalla (yksityishenkilöllä) on oikeus palauttaa Reff.ee verkkokaupasta ostetut tuotteet eli purkaa netissä tehty sopimus 14 päivän sisällä tuotteen toimituksesta tai luovutuksesta.
Tuotteiden palautuskustannukset maksaa asiakas, lukuun ottamatta tilanteita, joissa tuote ei ollut tilauksen mukaista.
Mikäli tuote ei ole tilauksen tai verkkokaupassa esitellyn mukaista, vaihdamme tuotteen tai annamme asiaakkaalle mahdollisuuden vaihtaa tilattu tuote uuteen samanarvoiseen tuotteeseen. 
Huomio! Asiakkaan Reff OÜ:lle palautetun tuotteen on oltava käyttämätöntä (renkailla ei ole ajettu, niitä ei ole asennettu vanteisiin ja purettu).

Ovatko renkaat uusia ja tuotteen takuu?
Reff.ee verkkokauppa myy uusia tuotteita joiden ikä on enintään 24 kuukautta.
Reff.ee verkkokaupan tuotevalikoimasta löytyy vanhempiakin renkaita ja ne ovat merkitty meidän tuoteluetteloomme erikseen.
Renkaan valmistusvuosi näkyy renkaan nimestä. Esimerkki: Bridgestone Turanza T005 DOT 2017 – rengas on valmistettu vuonna 2017.
Upouutena pidetään rengasta, joka on enintään 3 vuotta vanha ja uudeksi rengasta, joka on enintään 5 vuotta vanha, mikäli niitä on vaatimustenmukaisella tavalla säilytetty.
Renkaan keskimääräinen elinikä on 8 vuotta.
Asiakkaan tilatuista tuotteista ovat Reff.ee  varastosta asiakkaalle kuljetuksen aikana vastuussa Reff.ee verkkokauppa ja hänen logistiikkakumppani.
Reff.ee verkkokauppa takaa renkaiden vaihdon tai tuotteiden hinnan korvauksen mikäli tuotteet ovat kuljetuksen yhteydessä hävinneet tai vahingoittuneet lähetyksen hetkestä asiakkaalle luvouttamiseen asiakkaan määrätyssä osoitteessa. 
Kaikille Reff OÜ:n myydyille renkaille pätee valmistajatehtaan takuu  2 vuotta.

Takuuehdot
Kaikille Reff OÜ:n myydyille renkaille pätee valmistajatehtaan takuu  2 vuotta.
Asiakkaan tilatuista tuotteista ovat Reff.ee  varastosta asiakkaalle kuljetuksen aikana vastuussa Reff.ee verkkokauppa ja hänen logistiikkakumppani. Reff OÜ takaa renkaiden vaihdon tai tuotteiden hinnan korvauksen mikäli tuotteet ovat kuljetuksen yhteydessä hävinneet tai vahingoittuneet lähetyksen hetkestä asiakkaalle luvouttamiseen asiakkaan määrätyssä osoitteessa. 

1.Reff OÜ:n välitetty valmistatehtään takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet (tuotantoprosessista aiheutuvat virheet). 
2.Takuu ei kata seuraavia renkaiden vaurioita ja väärästä käytöstä aiheutuneita tilanteita:

◦renkaat, joiden on käytetty yli kuvion kulumarajan
◦renkaiden vauriot, jotka ovat aiheutuneet tieolosuhteista
◦ renkaiden vauriot, jotka ovat aiheutuneet tapaturmien yhteydessä (kolari, tulipalo jms.)
◦väärästä käytöstä aiheutuneet vauriot (väärät rengaspaineet, väärä pyörimissuunta, tasapainottamattomat pyörät, vialliset iskunvaimentimet, auton ylikuormitus, ketjujen käyttö, naulaus, kilpa-ajo, off-road jms)
◦korjatut ja uusitut renkaat
◦renkaisiin tahallisesti aiheutetut vauriot

3.Myyntitakuun antaja on Reff OÜ, osoite Vabaduse 26, Valga, Viro.
4.Takuun hakemiseen on lähetettävä ostolaskun jäljennös vian kuvauksen ja hakemuksen esittäjän yhteystietojen kanssa Reff OÜ sähköpostiosoitteeseen: reff@reff.ee.
5.Takuuhakemuksen saamisen jälkeen otamme yhteyden hakemuksen esittäjään 2-3 arkipäivässä ja sovitaan tuotteen kuljetuksesta Reff OÜ:n edustajalle.
6.Vialliselle tuotteelle tehdään perusteellinen asiantuntijatarkastus. Mikäli tarkastuksen yhteydessä havaitaan materiaali- tai valmistusvirhe, rengas korjataan, vaihdetaan tai korvataan asiakkaalle sen hinta. Reff OÜ järjestää tuotteen korjauksen, vaihdon tai korvaamisen valmistajan ja asiakkaan välillä.
7.Mikäli asiakas ei hyväksy Reff OÜ:n välitetyn asiantuntijatarkastuksen tuloksia, on ongelmallinen tuote lähetettävä riippumattomaan asiantuntijatarkastukseen.  Mikäli riippumattoman asiantuntijatarkastuksen tulos vastaa Reff OÜ:
n välitetyn tarkastuksen tulokseen, on hakemuksen esittäjän maksettava tarkastuskustannukset.  Asiantuntijatarkastuksen aika on enintään 3 kuukautta.
8.Mikäli takuu ei kata virhettä on Reff OÜ:llä oikeus esittää asiakkaalle lasku seuraavista kustannuksista:
◦viallisen tuotteen lähetyskustannukset Reff OÜ:lle ja takaisin hakemuksen esittäjälle
◦riippumattoman asiantuntijatarkastuksen kustannukset ja siihen liittyvät lähetyskustannukset
9.Reff OÜ on myyntitakuun voimassaoloaikana velvollinen korvaamaan tuotteen korjaukseen tai vaihtoon liittyvät kustannukset.
Myyntitakuusta johtuvien oikeuksien lisäksi on Reff OÜ:n asiakkailla oikeus käyttää muitakin Viron lainsäädännöstä johtuvia oikeuksia. Velvoiteoikeuslain nojalla on Reff OÜ vastuullinen tuotteiden vioista, jotka ovat ilmenneet kahdessa vuodessa tuotteen asiakkaalle luovutuksesta.

Mihin voin toimittaa vanhat henkilöauton renkaat?
Reff OÜ on MTÜ Rehviringlus jäsen.
MTÜ Rehviringlus ottaa keräyspisteissään ilmaisesti vastaan kaikkia Virossa käytettyjä vanhoja renkaita. Keräyspisteissä otetaan vanhoja renkaita ilmaisesti vastaan yksityishenkilöiltä, paikallishallituksilta, kunnossapitoyhtiöiltä ja MTÜ Rehviringlus kanssa sopimussuhteessa olevilta renkaiden myyjiltä ja kuljetusyhtiöiltä.

Intellektuaalinen omaisuus:
Meidän sivustollamme olevat tekstit, äänet, kuvat, animaatiot ja videot ja niiden sovellukset ovat suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla asianmukaisilla oikeuksilla. Tämän sivuston sisältöä ei saa kopioida, jakaa, muuttaa eikä antaa muulla tavalla kolmansien henkilöjen käyttöön. Muutamat sivustolla olevat valokuvat ovat suojattu kolmansien henkilöjen tekijänoikeuksilla. Kaikki sivustolla olevat tavaramerkit ovat suojattuja, jos niistä ei ole määrätty toisin. Meidän sivustollamme ei anneta kolmansille henkilöille meille tai kolmansille henkilöille kuuluvan intellektuaalisen omaisuuden käyttöoikeutta.